dilluns, 10 d’agost del 2009

Indonesia. Java. Yogyakarta: el món és petit de collons



Aquesta és una bona historia: ens trobem a Yogyakarta, ciutat d'uns 600.000 habitants situada al centre de Java. Tot passejant per la nit, camí de la guest house, ens trobem un paio mirant el que sembla una moto. A l'arribar a la seva alçada, ens aturem (per simple curiositat) i veiem que està tocant el que sembla un motor de moto ( o ves a saber) enganxat a uns bidos i dues rodes. Aquí ve la part bona de la historia: curiòs és que un tio indonesi es faci una moto amb bidons, motor de barca i rodes de carro d'obra, pèrò més curiòs és descobrir com els bidons que donen forma a la superbike són ni més ni menys bidons de diresul rdt, o el que és el mateix, bidons de l'empresa on he treballat gairebé 6 anys i on he deixa bons amics (que encara perduren, eh!). Vull pensar que fins hi tot, en el seu dia, vaig ser jo qui els va omplir d'aquell colorant dens que tantes vegades he manipulat. En tot cas, aquesta entrada va a la salut de tots els currants (bé, col·laboradors) d'aquesta empresa que tants bons records m'ha permès guardar (deixant de banda al Sr. Dinitro que, qui el coneix, sap de que parlo). Des d'aquí, és a dir, des de qualsevol part de món, una abraçada molt forta per tots ells. Joder, que n'és de curiosa la vida, eh!!

3 comentaris:

  1. Xavi, tu pasado te persigue hasta en Indonesia!!!! Ya han aparecido los dos bidones de 2ks que nos faltaban del stock. Por cierto, dile al colega que nos devuelva los envases que hay que lavar bidones!!!!!!

    Cuidaros!!!!

    ResponElimina
  2. Jajajajajajajja!!! que bueno!!! vaya pepinillo sa montat el colega.... a mi ese encadenado m suena... jejejje Cuideu-vos molt!!Una abraçada!! Jordi Bosch i Laura Carvajal Petonets

    ResponElimina
  3. De verdad que es pequeño!! vaya sorpresa.
    Bueno me alegro que todo esté saliendo bien y sobre todo que lo esteis disfrutando tan intensamente.
    Un saludo

    ResponElimina