dijous, 16 de juliol del 2009

Vashisht: tranquil.litat a les aigues termals

Vashisht. Tot i el seu nom una mica lleig, el poble es brutal i l'entorn collonut. Miris on miris hi ha muntanya i aire fresc (que aqui es cotitza molt).


Hem trobat un lloc genial per dormir: Amar guest house. Una familia molt maca, habitacions netes i molt barates (250 rupies i el que es el mateix 4 euritos). L'avi de la foto te una empenta que no vegis.

Es una petita poblacio i hi ha tot de cases rurals. A baix estan les vaques i a dalt tenen ells la vivenda. Al costat de la guest house tenen ells la seva propia vivenda rustica.

Aquesta poblacion es famosa per les seves aigues termals. Molts indis hi venen. Ara, pel temps, potser fa mandra, pero a l'hivern d'aqui, segur que ve mes de gust.


Banyar-se i tambe rentar roba, plats. Ens han arribat a dir en una guest house que no tenien dutxa perque les aigues termals eren al costat. This is India!

Al poble tambe hi ha un temple on realitzen rituals i cerimonies. Aqui en podeu veure una, amb molta pompo i amb molta musica. Al final van matar una cabra, aixo si, primer la van beneir.
Fins la propera i un peto per tots!

8 comentaris:

  1. hola guapos, kines fotos mes macas, veig q si, q el mon es un mocador, fem moltes amistats daki, millor, dons res, ja nirem xerran, molts petons, i neu am compte

    us estimem moltisim, ptons

    ResponElimina
  2. Hola guapos, el papa m esta llegint el llibre que emb beu regalar vosaltres el de:diccionari en imatges dels nens del mon a¡ i em fet una manualitat qu posa al llibre,i ha quedat molt xuli!!! es una papallona!!!emb fet 2 de papallones una de la Laia, i una meva ens ha ajudat el papa a feru tambe farem la manualitat del llibre que ma regalat la tieta Susi i es titula: chicas i ara parlo de la mama , va¡ la mama sesta llegint un llibre que es titula:es facil dejar de fumar si sabes como.no se si sel llegira tot i ancara que sel llegeigi no deixara de fumar. adeuuu us trobem molt a faltar moltissims petnets i moltissimes abrasadetes als dos adeuuu petonets fins aviat adeuuu.

    ResponElimina
  3. Hola guapos!!

    Veiem que esteu molt bé i en un entorn molt humà. Gaudiu-ne a tope!

    La Marina us diu "ta taaaaaaaat ata taa", que no significa res en indi, ni és cap mantra, és la única cosa que sap dir i la diu molt bé:-)_

    Molts petons i us seguim per aquí!

    ResponElimina
  4. hoa guapissims,
    esperem q us hu esteu passant molt be,
    aquest comentari va lligat amb el de abans eu llegit el comentari???.


    adeu guaposs adeeuu

    ResponElimina
  5. Hola viatgers¡¡
    El vostre bloc és fantàstic. És una mica com de tant en tant donar un tomb per on sou. I es dir "Vaig a veure; segur que ha possat noves noticies i ens explicaran quelcom d'interesant. Aproviteu molt i empapeu-vos de moltes emocions. És el vostre tresor, que aneu ficant a la vostra motxilla. Suposo que veu rebre el meu segon mail amb les rectificacions.
    Fins aviat, petonets

    ResponElimina
  6. hola guapos, ja veiem que us ho passeu molt bé, estem mes tranquils, les fotos son molt maques, precioses, ens alegra que conegueu tanta gent d'aqui.
    cap a calella marxarem el 29 d'agost, 8 dies de relax, ens portarà la susi. Ara esperem que vinguin el jordi i la isabel. molts petons i cuideu-vos.

    ResponElimina
  7. hola nois, quina pasada de fotos i d'experiencies esteu visquen, que guay!!
    nosaltres aki currant com sempre, esperant les vacances d'agost, o sigui 2 semanetes de feina i a disfrutar. si no pasa res anire 15 dies a galicia. per aki tot va molt bé, la cosa clandestina va viento en popa.
    bueno, us deixo que vaig amb la tieta a comprar i que em convidi a un café, jajajja, tranki xavi que com pots veure pels comentaris kedem força sovint, minim 2 o 3 dies a la setmana. bueno, fins la propera, mil petonets pels dos. us estimem moooooolt

    ResponElimina
  8. hola bonics! ya lo podeis decir alto, this is india! veo que os estais adaptando genial. que experiencia más humana!!
    le estoy enseñando a paula las fotos de sus tios viajeros, en una de ellas se rió, la verdad es que luego se tiró un pedete, pero mejor pensar que era x la foto...
    bueno estoy deseando ver el próximo bloque de fotos, mil besos, os echo de menos, muak

    ResponElimina