dimecres, 1 de juliol del 2009

Delhi. Anem forts!!



L'arribada a Delhi no ha pogur ser mes directe: en ple monzo i amb 49 graus. OLE!!. Pero aixo es viatjar no?. Un cop a baix de l'avio ja notes que tot. absolutament tot. es diferent. No nomes la gent. els cotxes o les edificacions. sino que tambe ho son els olors. els colors o les mirades. I costa acostumar'se a tots aquests canvis. Mes encara quan venim d'una societat tant plena de prejudicis com la nostre. El taxi de cami al hotel ja es un caos: circulacio caotica. contaminacio. molts i molts vehicles. En definitiva: this is India.



Ens hem allotjat al barri mes proper a l'estacio de ferrocarrils. ja que en un dia partim cap a Haridwar. El barri es atravessat per la Main Bazzar. d'on neixen tot un seguit de carrers i carrerons amb milers de petites botigues. negocis i allotjaments. Al carrer. 49 graus de temperatura. Mmmmmmmm!.


Delhi es molta Delhi: milions de persones dormint al carrer sense altre propietat que la roba que porten posada (i no exagerem). families senceres. molta contaminacio. moltissima gent (de fet son 12.8 milions de persones vivint en un tros de terra molt mes petit del que et penses) pero tot i aixi, es brutal veure com viuen i com es mouen dins d'aquest gran caos que es Delhi.



8 comentaris:

  1. hola tiets!!!
    que tal!!??
    nosaltres bé espero k bosaltres també...
    aki ara mmateix són les deu passades ara vosaltres estareu dormint ... "weno no men rotllo"i adeuu
    PETONS
    oriol,laia:)

    ResponElimina
  2. ola tiets soc el mark el bostre el bostre nevot ya m'aurieu de coneixer!!!!XDjiji...
    fa molata calor no???? aqui s'esta molt be pero amb bosaltres s'estaria millor...
    weno nomes volia dir-vos que us o passeu molt be i que no a passat ni una setmana i ya us trobem a faltar. espero k aquest any es passi rapid per poder tornaros a veure!!!! molts petons i adeuuuu!!!!!!!!!!!=)=)

    ResponElimina
  3. Hola chicos !!!, me alegro de que ya estéis bien en la India, con calorcito y una buenas vistas, ahora todos podremos entender un poco más del porqué ese país no deja indiferente a nadie. Vaya cahondeo par poner el comentario, es la tercera vez que lo intento y no me lo coje , claro me tenía que pasar a mi. Bueno guapos 1ª prueba superada, disfrutad de cada momento y me reitero otra vez, CUIDAROS MUCHOOOO !!! UN ABRAZO MUY FUERTE. GEMMA.

    ResponElimina
  4. hola que tal pareja? os veo bien ahi eh? jejeje no veas que temperaturas manejan esta gente van a tope! un abrazo macus.

    ResponElimina
  5. hola titos, primer de tot os vui dir que si us o esteu passant be ? i el diumenge dema anirem al zoo perque es el meu aniversari,com us va la vida a india?¿?¿ aqui tot va be, ai vem anar a la picina.i ens ho vem passar molt be pero jo i la laia estabem una mica malaltes.tenim moltes ganes de beures ,us trobem molt a faltar,
    ADEU TITOS UNA ABRASADA MOLT FORTA ADEU¡¡¡!!!
    FINS L ANY QUE VE QUE SERA 2010 ADEUUUU¡¡¡!!! FINS AAAVVVIIIAAATTT!!!¡¡¡

    ResponElimina
  6. Hola buenas noches,

    ¿Que follón de gente, no?
    Si encontráis algún gurú preguntadle el truco para alimentarse solo del aire que quiero quitar unas lorzas de encima.

    Bueno, que espero que estéis bien.

    Besos en las gónadas.

    ResponElimina
  7. hola Xavi-Encarna soc el tiet Josep vaig vaient que va tot be (dejant la calor i la gentada)vaig mirant las fotos i els comentaris, per aqui tot igual els meus pasetjos i alguna visita als teus pares, com li va mes ve per passejar ja no vaig tant a casa dells.
    fins el proper comentari una abraçada

    el tiet Josep

    ResponElimina
  8. hola tietss soc el mark i vull dirvos que os trobem a faltar molt,moltisim i que quan torneu despres del vostre llarg viatge vull recuperar tot el temps que eu estat fora perque m'anrecordo de les tardes a la platja de cubelles que jugabam a futbol i que l'oriol i jo sempre estavem picats jiji quins temps weno que o so passeu molt be i molts petons
    ¡¡¡¡MARK ALONSO SERRANO!!!!

    ResponElimina