dijous, 16 de juliol del 2009

Manali: o vens a caminar o vens a fumar!!

De McLeod Ganj a Manali van ser 10 hores de bus, bus indi, es a dir, com diuen ells "deluxe" pero amb goteres per tot arreu. En aquest trajecte vem coneixer a gent molt maca: Biki i Kike de Pamplona, Xavi 1 i Miriam de Barna i Molins i Xavi 3 tambe de Barna. Xavi 2 soc jo, es clar. Un cop a Manali, vem fer un trek cap a Solang nullah, una estacio d'esqui que te molta tirada entre els indis (ve a ser com Baqueira). El trek era de 13 km. Ole!!

Com diu al titol, aqui o es ve a fer treks o es ve a fumar maria de gran qualitat (i pels occidentals molt barata). Nosaltres hem vingut a fer treks, pero per tot arreu de la vall te la trobes.

Durant el recorregut, vem passar per petites poblacions rurals que quan hi ha neu (molts mesos a l'any), es queden incomunicades. Aixo que veieu es una escola bressol d'una de les poblacions.

El trek va ser d'unes 6 hores, i vem passar per llocs collonuts. Les muntanyes que veieu una mica nevades al fons, son el principi dels himalaies. Com a curiositat, i per afirmar que el mon es un mocador, durant la caminata ens vem trobar amb un noi d'Hospitalet.

Els trekaires ens posem les botes en un dels llocs per menjar que hi ha per Old Manali. Nois, ha estat un plaer i queda pendent una pujada a Montserrat. Agur!!

1 comentari:

  1. Txavi & Enkar, no sabemos xq decis trek cuando aqui a eso se le llama paseo. BiKi & KiKe

    ResponElimina