diumenge, 5 de juliol del 2009

Haridwar i el seu caos ordenat! Mes gent que a un concert d'U2!


This is India. Haridwar te uns 250.000 habitants (ara estan en festes i en n'hi ha molts mes). Es una ciutat sagrada banyada pel Ganges i tot gira entorn seu. La ciutat esta repleta de comerc,os on venen de tot. El temps a l'India passa de manera diferent que a occident, i nomes ho entens quan estas dins. Un exemple: la foto de la sabateria, ahir era tal qual la veieu, i avui, torna a ser igual, literalment igual, mateixes postures i tot.

Curiositats: Ens demanen de fer-nos fotos amb ells; pero no penseu que ho demana gent jove nomes. No!, tambe pares amb fills petits, que volen fer-te una foto agafant al seu fillet. Us preguntareu per que, no?, doncs resulta que som "monitos de feria" per ells. Al principi desconfies i no entens res de res (penses que potser apareixera la teva cara a una web porno!!!), poses la cara apartant-la una mica del objectiu, pero un cop t'expliquen que no hi ha (segons ells) molts turistes occidentals per la zona blancs de pell, entens el perque de tot plegat. Ens han arribat a dir que som guest starts per ells (segurament facebook i histories de comunitats virtuals ajuden). Ens fem un tip de riure. Potser cobrem i aixi cobrim despeses. Ara be, nosaltres tambe els hi fem la tira de fotos, es clar!.


Aixo que veieu es el Ghat mes important de la ciutat, i un dels mes sagrats del nord del pais. Un ghat es on els hindus fan els seus rituals a peu del Ganges. El riu es sagrat (brut pero sagrat). Sense saber-ho, vem coincidir amb la festa anual on gent de tot arreu venen a banyar-se al riu dels d'aquest ghat (trepitjat, diuen, per un Deu). Tanta, tanta gent, que la imatge no dona credit.


A Haridwar (be, a tot arreu), la vida no para mai. Els carrers estan plens a petar, les botigues obertes i els llocs per menjar a tope. Vaja, com veieu, els carrers de nit.

Be, nomes dir-vos que ens agrada molt llegir els vostres comentaris, fa que ens sentim a prop de casa!!! Encara que no tinguem la truita de patates!! Molts petons a la familia, als nostres pitus i a tothom!!! fins aviat que continuem el viatge...

5 comentaris:

  1. Hello cousins, que guayyyy!!! Los Serrano están en Montmeló y ya les he informado de todo. Les he dicho que estais MUU GUAPOS!!!
    Molts petonss.
    Loli Ortega

    ResponElimina
  2. Hola pareja! Se os ve fenomenal, los niños alucinando con las fotos (como yo: envidia cochina). Cuidaros (ya me sale el ramalazo de madraza!). Buenos nosotros a Huelva, que tampoco está mal y luego una escapadita sola en septiembre (a cargar pilas!)
    Un besazo

    ResponElimina
  3. holaaa fills, us trobem a faltar molt, ja veiem que us ho passeu molt bé, les fotos estan molt guapes, nosaltres estem bé, el pare ja puja per l'ascensor i li va molt bé, ens alegrem molt de tenir noticies vostres i vam estar molt contents quan veu trucar. Mengeu força i cuideu-vos. Molts petons i abraçades, us estimem molt.

    ResponElimina
  4. holaaa primitos, que tal? ja veig que ho passeu molt bé amb tanta gent i tanta festa, segur que ja heu fet un munt d'amics, amb algún ja haureu jugat a futbol, no, Xavi?
    Bueno, m'alegro de que disfruteu tant, us estimo molt. petonets

    ResponElimina
  5. curios ila vida molt mes tranquila que la nostre es molt curios lo de las aigues termals i la costums de depurar-se per mitja del aigua
    me alegro que tot vaigi ve i os ho paseu de conya
    la vida per aqui igual que sempre
    fins un altre
    el tiet

    ResponElimina