dimarts, 10 de novembre del 2009

Vietnam: Una de cal y otra de arena!


Good morning Vietnam!! o millor, good bye!!. Han estat uns 2O pico dies per terres de "charlies", i la cosa és que el país té molt per donar, molt per veure i molt per descobrir. Hem fet de sud a nord i hem intentat apartar-nos una miqueta de les zones més turístiques, i sempre han estat experiències super positives. Vietnam i la seva gent.... ah! això és un altre món: quan un viatja per lliure t'exposes a tot, i en general, si et descuides, a Vietnam, si poden, te la foten. És una reflexió que fem desprès de bones i no tant bones experiències amb la gent del país. Però tot i això, les impresions són positives i les sensacions viscudes perduraran per sempre. Si us pregunteu si recomanem Vietnam com a país a visitar?? la resposta és afirmativa, però amb els ulls ven oberts sempre, i amb una bossa plena de paciència. Bé, ens espera.....LA XINA!!! guau, segur serà la ostia!!. Veniu?

4 comentaris:

  1. holaaa xatos, sempre diem el mateix pero es la realitat, les fotos impressionants i els comentaris molt interessants. Ja vaix donar el teu email al david, va dir que ja t'escriura, que va estar pintant el pis de la seva mare. Jo continuu anant a recuperacio, i el pare esta be, millorant força. Per aki les noticies son les de sempre, corrupcio i mes corrupcio politica, pero bueno, ja s'ho faran. bueno, no sabem que dir-vos perque no ha passat res interessant. estem tots molt be. cuideu-vos mooooolt. molts petonets i abraçades, us estimem. fins la propera..

    ResponElimina
  2. hola,com va tot? Fa dies que no hem escrit res.Hem estat un pel liats,però de tant en tant si que fem un forat per veure el que aneu publicant.La postal ens va fer molta il·lució,al"perico"també.I ara estem dessitjant de veure coses noves,ens ho ensenyeu?Fins aviat.

    ResponElimina
  3. Hola,sóc la Maria.Quan anireu a Australia? m'agradará veure fotografies d'allà.Doncs adéu.

    ResponElimina
  4. hola !!!!
    ya veo que estais pasando un poco de frio, eh? eso si, parece que merece la pena, estoy segura de que las fotos no le hacen justicia al sitio ni de casualidad, debe ser impresionante jejej para mi prox viaje. Cuando cruzais el charco? Ya me contareis, muy bonitas las fotos, besotes
    la galleguiña

    ResponElimina