divendres, 25 de desembre del 2009

Australia. Great Ocean Road: guau! guau!

Despres de deixar Melbourne i de llogar un cotxet, hem recorregut uns 400 km d'anada i els mateixos de tornada per una part de costa molt guapa del sud del pais (tornem a estar sense accents), coneguda pels "12 apostols", conjunt de roques de diferents formes (per l'erosio de l'aigua), que donen una imatge molt salvatge al lloc (en realitat son 8 roques, ja que han anat caient). Per desgracia, hem tingut mals dies pel que fa a la llum, i no hem vist cels ni postes de sol bones, pero el lloc s'ho mereix. A la primera imatge els teniu, tot i que no s'aprecia be, hi son.
Una cosa tenim clara despres d'uns pocs dies al pais: Australia es molt salvatge. La fauna es unica i brutal, flora tambe unica, la mar pot ser molt salvatge, i si us fixeu en la imatge, sense veure grans onades ja que no hi havia mala mar, te molta forc,a i s'ha d'anar en compte on et fots.

Mes imatges de la costa, realment guapa. Els cels son especials i el rotllo que despren el pais et fa sentir molt petit, tot es molt gran i espectacular.

El nostre amic koala, aqui el teniu, i si tenim en compte que es bastant dificil trobar-ne en llibertat (no perque no n'hi hagin, sino perque no els veus), hem tingut molta sort. sempre es curios veure un animal que no t'es familiar i el koala, amb els seus moviments lents tot assegut a la branca de l'arbre, et dona sensacio de pais. I els cangurs per a quan, no!. Tot arriba!.


Alla segurament teniu fred, no?, doncs aqui tenim una caloreta de collons, i com veieu amb les ovelles, les ombres estan molt buscades. CURIOSITAT: a la part de costa nordoest on en uns dies anirem, hi ha la gran barrera de coral, la millor i mes gran del mon, platges de postal i sol abrasador. Doncs be, ara la majoria de les platges estan tancades (literalment). Per que?? meduses mortals, milions i realment et maten, si no ta'gafen a temps, en unes poques hores ets mort. Aixo et fa recordar que aquest es un pais moooolt salvatge.

Meduses a part, els racons que trobem en aquesta ruta son especials i et donen ganes d'agafar uns pals, fer-te una casa, llenc,ar la roba, agafar unes fulles per les parts intimes i au!!, a pescar i viure!. Sense mes......pero de moment, la roba segueix posada.


Els fars estan molts presents per aquesta costa, ja que hi ha moviment de vaixells i la costa i les seves aigues son dures.

Un moment de tranquil.litat per palpar millor les sensacions viscudes. Pneseu que, tot i ser una ruta turistica, et trobes en molts llocs sols completament (us heu de fer una idea de com es aquest pais de gran).


Be, per acabar us deixem amb una imatge perque us feu una idea de com es d'espectacular aquest lloc. El puntet que es veu, es una persona amb un cavall tot pasejant per la sorra. Que!!, idilic no?? doncs si, ho es. Ei, que tornem a Melbourne per agafar un vol cap a Sydney, on agafarem una relocation. Que es? en la propera entrada us ho expliquem. Salut!!

3 comentaris:

  1. Bon nadal nois!!!

    soy el pep

    me alegro os gustara los videos y fotos, esa era la intencion, e intentar que las navidades fueran un poco mas cercanas....habeis cido que os encontrais lo mas lejos que podeis estar de nosotros.
    este año no cantamos mucho en navidad, no teniamos muchas ganas, ademas tampoco vinieron la gloria y antonio, su padre estaba en el hospital, parece que esta muy mal, no estabamos en bañador pero tambien estabamos fuera de lugar, todo muy extraño, para mi estan siendo unas navidades diferentes, pero sigo teniendo espiritu.
    por un momento crei que dirias que el del caballo en la foto eras tu xavi,,,,jejejeje
    no te quejes que ya son chulas las playas, por cierto te esperaba ver haciendo surf,,,,supongo que lo tienes pendiente, pero eso de hacer submarinismo en la gran barrera seguro que no os lo saltais,,que cabrons????
    Bueno nois, un besazo y espero veros antes de fin de año!!!!

    ResponElimina
  2. hola guapos, com va tot? bueno, ja veiem que va molt bé, i com vem parlar la nitbona, ja sabem que esteu molt bé, amb molt bona temperatura, no com aki, que plou molt i fa un fred que pela. Per aki tot bé, com sempre, ja hem llegit el comentari del jordi i la isabel. Aquest any l'Ivan no sa queixat per les gambes, com que no hi era el meu fillet, no van haver-hi baralles, tampoc se les va acavar, ja no és el que era abans, s'està fent gran, jeje. Que guapes les platges d'australia, i que gran es tot, volem veure fotos de cangurs, i del cocodrilo dundee, jejejeje, si no, no ens creiem que esteu a australia, podeu estar aki a la barceloneta.. bueno, ja us hem dit que per aki tot be, jajajja, sin novedad en el frente, esperant que passin les festes i vinguin les rebaixes per poder gastar els calerons que ens ha tocat del gordo i els que ens tocaran del niño, bueno parella, que us estimem molt i us trobem a faltar. Fins aviat i cuideu-vos, millons de petons..

    ResponElimina
  3. Hola, familia:
    Es impresionante la cantidad de paisajes, experiencias y sensaciones que estáis viviendo. Nosotros os vamos siguiendo en vuestro blog y nos admiramos de la cantidad y variedad de lugares que estáis visitando y, sobre todo, viviendo. Guardarlas en vuestra mente porque eso, y no otras cosas, es riqueza.
    Os deseamos unas felices navidades (aunque sea con un poco de retraso) y un año nuevo pleno de experiencias y, especialmente, de suerte para los viajeros.
    Os queremos.
    Juan Luis y Paqui

    ResponElimina