diumenge, 8 de novembre del 2009

Vietnam. Cat Ba. Bahia Halong: somni fet realitat!!!

Ja som a l'illa de Cat Ba, port de sortida per endinsar-nos a la Bahia de Halong. Us avisem que les fotografies no fan gens de justícia a la realitat.....tot ha estat molt més espectacular del que sembla, i com sempre, us animem a visitar-la pel vostre compte, com hem fet nosaltres. Aquesta illa està situada a 2 hores de bus i 45 minuts de hidroplà des de Hanoi, i antigament era una illa sustentada per la pesca, tot i que ara el turisme és el principal motor (ells encara pesquen, eh!).

Si us fixeu en la imatge, podreu veure dos restaurants flotants, desprès moltes embarcacions pesqueres amarrades, i al final, moltes cases flotants. Aquesta imatge des de terra, des de l'illa, et dóna una mica d'idea de com serà la bahia. A nosaltres ens ha flipat.

Bé, aqui el teniu, el vaixell que hem llogat per fer una volteta de dos dies (amb la seva nit) per la bahia de Halong. Guau!!. Nosaltres sols del pal titànic, i el capità i el cuiner a la seva. El paissatge...indescriptible....les sensacions......que us podem dir......brutal!. Han estat dos dies perfectes (en tots els sentits), i tenint en compte que ho hem negociat tot nosaltres (amb els vietnamites, els negocis molt de compte perquè si poden te la foten), molt més mèrit té. La bahia? guauuuu!!

Al llarg de tota la bahia, emergeixen més de 3000 illes, totes amb diferents formes, i petades de coves i petitíssimes platgetes on un si quedaria tota la vida. I si a més tens un kayak per poder arribar-hi a la teva, les sensacions augmenten encara més.

Hem buscat alguna imatge que reflecteixi la grandaria del lloc, i no l'hem trobat...no es pot captar amb cap camara. Tot i així, us en podeu fer una idea?


El kayak et dóna una perspectiva diferent, i a més et possibilita arribar a llocs on el vaixell gran (el per un moment, nostre vaixell, je!), no pot arribar. Hem explorat coves, ens hem banyat a platges desertes, hem tancat els ulls i ens hem deixat portar per la corrent, hens han sobrevolat àligues enormes...i sobretot, ens ho hem passat de putamara!.

Com veieu, les platgetes es formen i varien segons les marees (que són molt importants aquí), és a dir, apareixen i dessapareixen. A nosaltres, ens ha aparegut!

Quan el sol es comença a posar, la llum canvia i amb ell la bahia. Ja queda menys per anar a dormir, i per sort hem deixat l'ancla a un lloc on no es mou gens el vaixell, yuju!!. Sopar enmig de Halog amb una llumeta, té el seu rotllo, eh!.

Más ancha que ancha, tu!!. Com veieu, tenieu "sofas" per contemplar la bahia amb tranquil·litat, a dalt, veieu "tumbones" per descansar. La taula enmig per menjar, i si fa molt de sol, posen un toldo i perfecte. I la nostre habitació (amb bany, ole!), és el quadrat que es veu enmig del vaixell. Un somni fet realitat. Bé, ara volem explorar una mica Hanoi, i segur que coses bones ens dóna. Anem?.

5 comentaris:

  1. hola chicos!!!! ya por halong bay? a que es precioso!!!!! la verdad es que no hay palabras para describirlo, a donde pasareis ahora? china? jo que envidia (sana, eso si) me estais dando, y yo de vuelta a la galicia lluvia que te crió..... un beso de la gallega Cris

    ResponElimina
  2. DIOS MIO, LO QUE YO NECESITO!!!!! Playas desiertas, aguas cristalinas y UN BARCO con vistas a una bahía increíble en el que relajarme (ese sofá de la cubierta me ha cautivado)y dormir de un tirón 8 horitas...no necesito más. La realidad aquí es bien diferente...por fin llegó el invierno y hace un frío que pela, la corrupción hace estragos en la política (están saliendo a la luz todos los trapicheos que se hicieron durante la burbuja immobliaria) y a nivel personal sueño, cansancio pero mucha felicidad. Mis niños increíbles, aunque a veces me generan dosis de estrés que intento controlar. Nos hemos tenido que comprar un coche nuevo porque con el Mazda teniamos serios problemas de espacio o sea que estamos más endeudados y tendremos que posponer el viaje por alrededor del mundo unos cuantos años más. ;-) Otra realidad. Gracias por la postal. Besitos. Voy a dar de comer a mi bebé para ir a buscar a su hermanito al cole. Que continueis disfrutando!!!

    ResponElimina
  3. Hola guapetones!!!, perdonad por el tiempo que hace que no os envio un comentario, me conecto de tanto en tanto y veo lo bien que estais, que maravilla, no?, anda guapa que bien estàs en el sofá, eh?, que envidia el paisaje y el barquito, por supuesto,por aquí va todo más o menos igual, crisis, un poco de crispación en la sociedad en general y la vida ajetreada de siempre, por lo demás todo bien, la barriguita de Isi sigue creciendo, está enorme,cuando quedamos la semana pasada le hice fotos, estaba embarazadíssima , se me hacía raro verla con la panxa, a ver si consigo enviarte las fotos, bueno chicos a seguir con ese maravilloso viaje disfrutando, que aquí os seguiremos detrás del ordenador, un beso muy fuerte, que ya se os empieza a hechar en falta eh!, Gemma & family.

    ResponElimina
  4. hola guapa, pero que es eso, vaya pasada de barco, de islas, de paisajes, creo yo que vietnam es una gran desconocida no?te tenemos una gran envidia, pero muy sana ehh¡¡¡¡, como ya sabes aquí cada día más nos gustaria escaparnos de la realidad que nos estan haciendo vivir muchos besitos a los dos y disfrutas

    ResponElimina
  5. Hola hola!! My-hao

    Soy Pep, que cabrons.... jejejjej
    Realmente alucinante, verdad??, indescriptibre, recordadlo bien, cuando volvais... que volvereis, sera otro sitio del que podremos hablar de sensacines comunes, recuerdo alguna siestecita tambien en lo alto del barco, aunque no estube 2 dias si que mi barco era mas grande, tambien es cierto que estaban los suegros, si vale, pensais que no estarian de mas los papis unos dias con vosotros, pero lo mio fue un viaje de 14 dias, dias y no meses!!!

    Toy en casa esperando llegue Luis pa ir a pagar el alquiler, que cosas verdad??, pienso que debe de ser una de las cosas mejores del viaje, no tener ningun recado a la occidental, aunque del tema economico no se libran ni los peces de la bahia.

    Bueno mozos, un besazo y a flipar con las motos en Hanoi, cuidado en los cedas....jajajaja.

    ResponElimina