dimarts, 6 d’octubre del 2009

Laos: cami de SI Phan Don (4000 illes)

Per arribar a Si Phan Don (4000 illes), es necessari un viatge llarg i a la laosiana, es a dir, tant pots arribar a l'hora com no arribar mai. Nosaltres ho hem aconseguit, pero mereixia una entrada a part. Com veieu, a Laos l'equip esta format per nosaltres i Javi i Cris, els nostres companys de viatge des del principi fins al final (a aquestes alc,ades, amics). SI us fixeu, ens estem menjant les llavors de la flor de loto, les pipes laosianes. Gran detall el de la moto al sostre del bus, eh!!. Que com va a parar una moto a dalt d'un bus? doncs perque no cap al maleter. I si, amb una corda i uns brac,os ja en tenen prou.

Els busos per aqui son una mica diferents als que tenim per alla: aigua entrant pel sostre, dones venent qualsevol cosa comestible, karaoke a la tele i aquesta a tot volum.... en fi, la ostia!

Aqui no ho podeu percebre be, pero en aquest jumbo (una especie de taxi comunitari) i anem unes 29 persones, en l'espai d'una monovolum. Tambe la ostia!! i, per poc que ho sembli des d'alla, super divertit (mes encara amb la parella de colegas viajeros).

Evidentment quan viatges tens gana, i quan tens gana et fots a la boca qualsevol cosa. Allo atravessat amb un pal, es un pollastre aixefat. Te millor gust que pinta, eh!


Ja hem arribat. El jumbo ja espera al ferry que ens dura a la primera de les illes, una de les mes grans. Benvinguts a Si Phan Don.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada