dissabte, 27 de febrer del 2010

Som a Argentina i estem al tanto del terratrèmol a Xile.

Hola a tots, hem rebut email vostres preguntant on ens trobem, preocupats pel terratrèmol de Xile. Bé, estem bé, lluny de la zona afectada, a l'Argentina, concretament ens trobem a San Martín de los Andes, poblet a prop de Bariloche, on estem descansant uns dies. El cert, és que teníem pensat pujar pel sud de Xile fins a la capital, però evidentment cambiarem de plans. Esteu tranquils que aquí nomès s'ha notat un lleu, llevissim moviment (estem a uns 1.300 km) i res més. Ens veiem per aquí i petons per tothom.

15 comentaris:

  1. QUE BIEN ESTO DEL INTERNET GUAPOS ESTABA PREOCUPADA !!!! ME ALEGRO QUE ESTEIS BIEN Y NO EN CHILE !!!! NOSOTROS EN ALERTA DE SUNAMI PERO PARECE QUE NO BA A SER NADA UN BESOTE Y A SIGIR DISFRUTANDO DESDE AUSTRALIA
    JOHNNY Y MAYTE

    ResponElimina
  2. Hola guapos, ja veig que esteu bé i lluny del perill del terratrèmol, quin susto per això, aneu amb molta compta igualment. Què guapes les fotos del glaciar, devía d'estar molt fresqueta l'aigua, uixx.. Bueno, per aqui tot va igual, no passa res extraordinari, treballant, sortint i gastant poc ( perque n'hi ha molt poc ) i poca cosa més, esperant que marxi el fred i arrivi el bon temps per poder fer més cosetes, terracitas, platgeta, etc etc.. Amb els pares molt bé, quedem com sempre 2 o 3 dies a la setmana, comprar, cafè i lo que surja, jejejeje.
    Bueno nois, continuem esperant notícies vostres, que ens agrada molt llegir tot el que poseu i flipem amb les fotos cada dia més. Records de la Inés. Molts petons i abraçades, us estimo.

    ResponElimina
  3. hola parella vistes les ultimes fotos sempre estu voltats de gel, les fotos molt maques com sempre lo del blocs de gel es de conya, arran d'aixo aveure si podeu agafar alguns terrossos per aquest istiu aqui a martorell per fer cubates
    lo del terratremol com vaig veure les ultimes que veu posar ja deia que ja estua atr cop a l'argentina y els diaris posaben que cuasi no es via notat aqui y vosaltre ho eu confirmat
    si hi eniu que anar un altre cop trigeu una mica
    aqui no crec que fati aigua per veure oi
    comfa poc que vig dir alguna coseta ja no tinc tema tot lo d'aqui esta igual jo malament com sempre pero anar fent
    gracies per les fotos tan bones que envieu y fins aviat
    es despedeix el tiet

    ResponElimina
  4. Quina bona idea veu tenir amb el bloc. Ens doneu bones imatges, bones histories, molt bon rotllo, enveja sana i ara també TRANQUILITAT. Gràcies.

    Un petó molt gran per tots dos.

    ResponElimina
  5. Hola Encarnita y cuñao. Ya vemos lo bien que estais viendo vuestras fotos que, como uno que yo me se diría, son la ostia. No sabeís cuanta envidia nos dais.
    Por aquí todo va bien, a pesar del frío que pasamos el mes pasado. A la Laia le hizo mucha ilusión el mensaje que le enviasteis para su santo. Los niños estan muy guapos; el Uri fue oro y el Marc plata en el campeonato de Catalunya infantil, y ahora estan esperando el de cadetes; el grupo de la Laia fueron 1as y 2as en las dos campeonatos que han hecho hasta ahora; y el Xavi y yo, trabajando y viaje va y viene acompañándolos.
    Los papas estan muy bien, y el Pep muy, pero que muy animado (podeis estar tranquilos). Bueno, casi que ya me despido. Muchos besos de todos; os queremos mucho y os echamos mucho de menos... Adeu tiets(Laia).

    ResponElimina
  6. hola guapos, vaja tela lo dl terretremol, estem mes trankils saben q no esteu per alla, kina pasada les fotos dls glacials, perdoneu per no posar res desde fa temps, pero com ja et vaig dir a tu tito x telefon, el put.. ordinador em va fer la pua, es va formateijar sol un dia pq li va sortir d la minga i lo mes fotut es q vem perdre moltes fotos i videos d les nenes q no tenia pasades a dvd ni res, i fins q no e posat el pc al dia pos a pasat un temp, d veritat q em sap mol d greu, espero q no us enfadeu am mi, torno a dir q les fotos son una punyetera pasada, kin bon rollo am la gent tan guay q neu coneixen i kin fred q t d fer alla, jajaja, per aki tot b, jo avui e començat el torn nou, d dilluns a divendres una semana d mati, una d tarda, i una d nit, d conya, pero menjar la paella tots els diumenges a casa, ajajja, bueno, us deixo, sols diros q us estimem molt, i q neu am mol d compte, en serio q em sap greu no haber pogut escriure abans, pero es q el pc em t fins els nassos, li fotre una patada q us el trobareu alla a argentina jajaja, bueno nois, mols petons d tota la famili, us estimem mol, dew dew

    ResponElimina
  7. Buenas family!!!!
    Que tal va la vida per l'América més profunda???
    És una pregunta retórica!!!! no cal que respongue-ho!
    Les fotos parlen per vosaltres!!!
    Quina pasada!
    No tinc paraules!!!
    Feia cacho que no entrava al blog, i ara recordo pq!!!!
    PQ la envidia me corroe!!!!!!!!
    Des de fora dona la sensació de que no només ho porteu superbé, sino que probablement ha resultat molt més increible del que us pensava-ho, no?
    Avui m'he mirat l'entrevista que us van fer pel viatgem.cat!!! Kin punt!!!!
    Quan ens enrecordem de vosaltres i pensem que encara esteu por ahí... flipem!!!!!
    La de coses que hauran canviat....
    On són l'Encar i el Xavi d'abans????
    Quan torneu, inevitablement, no sereu els mateixos!!!
    La vostre retina, conjuntament amb el vostre cor hauran descobert mases sentiments nous que faran que ja mai sigueu els mateixos!!!
    Jo també vull canviar! jajajajajajaaaa!
    Petonets des de la petita gelida!!!
    MªAngels Ballester!

    ResponElimina
  8. hola fills, ja veiem que tot va be, las fotos son totes impresionants, quina pasada. per aqui tot va igual, anem fent, com sempre, sobre tot cuideuse molt. nosaltres estem mes tranquils sabent que de moment no aneu a xile. ara anirem a fer un cafe amb la susi i a comprar una mica. ara he començat a fer sudokus, es mol entretingut, je je je. be, res mes per ara, som pesats pero cuideuse molt. petons i abraçades, us estimem

    ResponElimina
  9. TIET PEP!!

    Joder con los nenes por donde os meteis,,,,la verdad que parece super guay estar 5 dias de treking por las montañas, super autentico, no dire nada referente a la envidia,,,jejejej
    y otro lugar unico en el mundo el que os apuntais en el pasaporte, el perito...que cabrons, os de felicitat xq veo que estais haciendo un viaje muy variado, bien chicos.
    El problema sera cuando llegueis a esparreguera, por que llegareis,no?? seguro que ireis a todas partes andando...el pueblo no se os va a quedar pequeño, simplemente no lo vereis.
    Me alegro que no os afecte lo del terremoto,bueno os hara cambiar de ruta pero no paso nada, no entendia bien lo de que estabais en chile y volvisteis a argentina,,,pero ahora ta claro.
    despues de escribir esto, y de que lo leais si quereis tendreis unos videos colgados en mi blog, no son lugares paradisiacos, si es un lugar curioso y una actividad a la que seguro os hubierais añadido, sobretodo el xavi.
    Un abrazo chicos.
    Ah! y ya contareis de bariloche, "xao xao"

    ResponElimina
  10. hola guapi estamos haciendo probaturas con vuestro blog, oye que ya hemos visto que estais estupendos lejos de chile, besitos

    ResponElimina
  11. beltran termes i joan i teresa6 de març del 2010, a les 21:08

    hola guapos, som a casa d la teresa i el joan, us donen mols records, diu el joan q ara vindra a fer una visita, no us mogueu fins q arribi jajjaj, an flipap am el blog, us u kurreu mol, aneu am mol d compte, continueu disfrutan tan i nosaltres am les fotos q poseu tb disfrutem, ara us posara algo la mireia, mols petons dl joan i la teresa i q vagi tot mol b, fins aviat, ara es posara la mireia.
    estaba l´aigua i l´aire fred
    i heu bist al la Patito L´Antonella l´Alan
    pero sbre tot a la Josefina,si la trobeu ho poseu bale?¿ adeu XAVI i ENCARNA
    ara ja no faig guitarra, faig piano, magrada mes, bueno, ja ens veurem, fins aviat, us estimem mol, dew dew

    ResponElimina
  12. munge,trimpa i les nenes7 de març del 2010, a les 22:43

    hola cosinets que tal us ba jo be una pregunta heu anat a bariloche?el papa no us podra escriure perque esta treballant pero ja se lo que diria:Que pasa pavos com va totara la mama us parlara.
    Hola guapetones! veo que os estais aburriendo porque no venis ya,jajajaj!! pensar que esto jamas lo olvidareis y que todo esto os da que pensar en todo lo que teneis aqui y en valorar todo un poco mas.Tenemos ganas de que vengais y una cosa Xavi el dia que vayamos a CAN CASES que sepas que llevare una garrafa de 8 litros, mejor que lleves ropa de recambio.Un beso muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuy fuerte y un abrazo tambien muuuuuuuuuuuuuuuuuy fuerte.CUIDAOS!!
    soc la Laia vui que dormis aqui Xavi.digali a la Encarna que ens fagi unes pulseras. Un peto molt fort per tu Encar i per tu Xavi.bui catornis a casa amb la encarna .
    ara soc la mireia ,us trobo molt a faltar com esteu un peto molt fort de part de la mama, de la laia ,de la mireia i del papa, un peto moooooooooooooooooooooooolt fort per l´encarna la joiera i en xavi el jeni de les mates adeu als dos........

    ResponElimina
  13. hola que tal esteu he
    avuidilluns 8 de febrer de 2010
    ha nevat tot,tot el dia de comentari nomes un bolia dir aixo.
    adeu xavi i encarna moooooolts petons adeu.

    ResponElimina
  14. oriol
    TIETS!
    que no us extranyi que us digui alguna cosa ara , esque avui no hi ha escola , han caigut gairave 50 cns de neu i estem inncomunictas amb el poble.
    bueno ja parlarem que el mar ci la laia m'estan ficnt pressio pero anar a jugar amb la neu!!
    TIETS!!(marc)
    us estimem!!( TOTS!!)
    AH...me'n alegro de que estigueu be

    ResponElimina
  15. Hola, no sabeis que "ilu" ayer cuando recibí vuestro mensaje. LLevaba toda la tarde intentando comunicar con el Xavi y era imposible y de pronto recibo vuestro mensaje, no me lo podía creer, en medio del cacao que se montó en Barcelona después de caer cuatro copos de nieve, se colapsaron las entradas y salidas y el pobre estubo más de cuatro horas parado en la Diagonal. Por aquí muy chulo con medio metro de nieve, cuando volvais nosotros os enseñaremos nuestras fotos. Os queremos mucho y también os echamos de menos.Muchos besos y hasta pronto.

    ResponElimina