diumenge, 10 de gener del 2010

Australia. Brisbane: si no tinc platja, doncs en faig una

Ja som a Brisbane, ciutat d'un milio i mig d'habitants que es troba al nord de Sydney (el proper i ultim desti a Australia). Hem trobat en Brsibane una ciutat calmada i simpatica, on et pots passar tot el dia passejant pels seus carrers o assegut als seus parcs sense tenir la sensacio de perdre temps. Com veieu, moltes de les ciutats i pobles d'aquest pais fan vida a l'aigua (deixant de banda el centre, es clar), i Brisbane no es menys.


A totes les ciutats que hem visitat, hem trobat una noria gegant d'es d'on pots obtenir una panoramica genial de la ciutat (i d'es d'on tambe et pots marejar).


D'aixo se'n diu ser practic: com no tenen la platja al costat, o si la tenen no es poden banyar per perill de meduses, etc., doncs es fan unes platgetes artificials d'aigua dolc,a, i tots contents. No us imagineu que agradable que es trobar-te aixo enmig d'una ciutat. Primer una piscina, mes enlla la platja, segueixes i et trobes jocs d'aigua, i al final un riu amb les seves pedres i tot. Refrescant a tope, vaja!. Per cert, aqui la frigo es diu streets (en cada pais, la trobem amb un nom diferent).



Els gratacels son part important de les ciutats australianes, pero com tambe et trobes molts parcs i rius, doncs la cosa cambia molt. Molt mes relaxada, no?

Aquests dies a brisbane hen estat a casa del Luke (germa del Clint), i ens ho hem passat genial amb les timbes de poker. Eh Luke! gracies pels macarrons tant bons, i si vols, ens veiem amb Radiohead a Lima. Be, marxem cap a Sydney, a veure la seva bahia tant elegant. Anem!!

4 comentaris:

  1. Hola guapos ya se os acaba el tiempo en australia y empezais con una aventura nueva por Argentina nada solo deciros que a sido un placer conoceros y conpartir nuestra casa con vosotros espero os lleveis un buen recuerdo......que lo paseis super bien por argentina y ya estaremos al tanto de las aventuras que ireis contando un beso y a pasarlo bien MAYTE JOHNNY Y RAQUEL

    ResponElimina
  2. hola macus,muy apañados per lo de la platge su monten molt be per aqui nosaltres anem fen,el dimecres vam anar al clinic pel control i tot esta mol be ara fins l'abril esperem que tot continui igual pel demes tot segueix mes o menys. m'han tocat 125 euros de la travesa ja anirem a dinar amb el pare i la susi si troveu faltes no en feu cas perque estic escrivin jo,be esperem que per sudamerica continui tot tan be com fins ara,be per ara res mes cuideuse molt mols petons i abraçades de tots mua mua mua

    ResponElimina
  3. hola nois, kom mola australia no??, la sumergida q vem fer els tres al costat dakesta es d riure ajjjajaj, kina pasada lo d la manta, deu impresionar mol veure un bicharraco tan gran, bueno, per aki tot igual, na treballan i pasan fred, q no veas kina rasca akets ultims dies, bueno guapos, q vagi tot mol b, us estimem mol mol mol, mols petons d tota la famili, dew dew

    ResponElimina
  4. Hola guapi! Qué envidia más sana. Vaya tiempo!! Aquí por el contrario, llueve bastante y la semana pasada nevó en muchos puntos de Catalunya. Se lió parda ( como no estamos acostrumbrados...) En Collbató nevó pero no cuajó, pero bueno, lo suficiente para que Emma viese por primera vez nevar. Lo rollo de este tiempo tan inestable es que no puedes salir al parque ni a pasear, y las tardes se hacen un poco largas.
    El otro dia fui a hablar con mi jefe, para haber cuando tengo que empezar a currar ( en por ley, tendria que haber empezado ayer) y al final, juntandome vacaciones y dias que me quedaban, me incorporo el dia 1 de marzo. Me queda muy poquito!!!!!!! Por una parte tengo ganas, pero por otra me da mucho palo. Tendré que dejar a mis peques. Snif, snif. El Edu, está acojonado, porque Marta aún sigue mamando cada 3-4 horas, y no sabemos como se va a tomar eso de separarse de su mama. Ya te contaré.
    Hace mucho que no te escribo y no me acuerdo que te he contado y qué no. Bueno, no pasa nada, tampoco es que hayan pasado demasidas cosas. A las niñas no las he visto desde la comida. Vamos todas super liadas y cada una a lo suyo.
    De las princesas contarte que Emma ya sabe hacer volteretas y Marta gira como las agujas del reloj y grita, porque se ha descubierto su voz. Van creciendo a marchas forzadas.
    Bueno, te tengo que dejar que me reclama la petita. La gran está con su padre con la bicicleta ( en la Vinya Nova). Un besazo desde Collbató Village de los cuatro.

    ResponElimina