dilluns, 27 de juliol del 2009

India t'atrapa

Només cal una premisa per poder disfrutar d'aquest país: deixar-se la lògica occidental a casa. Un mes, el temps que hem estat aquí, no dóna per gaire, un tast i prou. Us podriem explicar que aquest és un país molt brut, amb molta pol·lució, contaminació, milers de clàxons tocant alhora, multituts movent-se en moltes direccions; vaques, micos, rates i escarbats a dojo; pobresa i molta misèria; nens carregant totxos des de ven petits..... Molts aspectes, tots ells certs, que tirarien enrere a qualsevol viatger amb l'esperit místic que sempre envolta a l'India. D'acord doncs, per què venir? La resposta és molt senzilla: India atrapa. Només ho pots saber quan hi ets, quan estas dins. S'ha de viure. S'han de veure tots els seus colors, tots ells llampants i enlluernadors; s'han d'olorar cadascun dels seus racons, únics i especials; s'han de tocar totes les seves textures, estranyes al nostre tacte; s'han d'escoltar les oracions dels temples, totes elles cautivadores; i s'han de tastar tots els seus sabors, desconeguts i sorprenents. En definitiva, India s'ha de sentir.

Acabem els nostres dies a l'India i aquí us deixem un recull de tots ells. Marxem cap a Singapure. Fins aviat.

4 comentaris:

  1. Hola pareja:
    Nos han encantado vuestras reflexiones sobre la India. La verdad es que, cuando se hace turismo como hacemos la mayor parte de la gente, el conocimiento que tenemos de la realidad es un conocimiento de postal. Vosotros no hacéis turismo sino que vivís, aunque sea un tiempo limitado, la vida de la gente. Eso es otra cosa. Es una experiencia única.
    Creo que algunos países, como la India, nos hacen sentir las contradiciones que hay en todas las sociedades; lo que pasa es que allí se viven de una forma más intensa.
    Veremos vuestras impresiones sobre Singapur.
    Nosotros, por aquí, pasando los últimos días antes de salir hacia USA. La verdad es que nos hace mucha ilusión. Nos volveremos a encontar a finales de agosto.
    Un beso muy grande y manteneos firmes! (que la fuerza os acompañe)
    No os explico nada de Espareguera porque todo sigue igual: las mismas cosas en días diferentes.
    Un abrazo

    Paqui y Juan Luis

    ResponElimina
  2. Guapiiiiiiiii, bueno que tal vuestra primera experiencia en este pais, vaya foticos os habeis currao eh? Que estais estupendos y que sigais con la misma energia en los siguientes paises y nos enamoreis de ellos con vuestras fotos.

    Cuidado con las mochilas, jejejejej

    Un besazo enormeeeeeeeee

    ResponElimina
  3. hola bonics!!no crec que aixo ho podeu retirar mai de la vostre ment, ha sigut una idea genial la de fer aquest ciber diari, així totss podem disfrutar de la vostre experíència i IMPORTANT testifiquem que esteu bé, india genial! ara tots passarem pàgina i anirem cada singapur, això és com "el libro de las historietas" cada ´dia anem al blog a veure quina nova història us ha passat, què heu vist, com us heu sentit... l'armando i jo el dissabte fem el nostre 1er aniversari, que ràpid ha passat!, i ens anem a ordesa a un monestir reformat(jo vaig en busca del luxe i que em mimint... casi casi com vosaltres, je,je, després anirem a altafulla, i d'allà a segovia,es a dir estarem incomunicats, tot i així sempre que pugui intentaré connectar-me.
    encar em sembla que s'em farà llarg, xq ja ting ganes de veure't. la paula es passa el dia rient ja, veu que quan riu tot el seu voltant es desfà i aleshores no para de fer-ho és més mona... petonets pels tiets aventurers muak

    ResponElimina
  4. hola carinyos ja veig que tot ba molt be me agrada veure las fotos i llegi els comentaris es com si estiguesim una mica per aquets mons de deu es tot mol guapo i amb la helena tambe heu lligat be millor els punts i comes ja els posareu vosaltres alla on toqui be res mes per ara mo0lts petons i abrasadas

    ResponElimina