dimecres, 17 de març del 2010

Argentina. San Agustín del Valle Fértil: walking to the moon

Welcome to the moon....bé. concretament a la vall de la lluna, o originalment anomenat Ischigualasto. Aquest parc del triàsic, que es troba a prop de la població de San Agustín del Valle fértil (6 hores des de Mendoza), és molt important pel que fa a restes de fòssils de dinosauris, d'uns 250 milions d'anys. Caminar per aquests paratges surrealistes, et fa sentir que et trobes en un lloc que no és terrestre. Fa molt de vent (d'aqui les formacions que et trobes), la llum és especial i respires una atmosfera molt particular. S'ha de venir per entendre les sensacions.

No us penseu que aquestes formes són fetes per la ma de l'home, no. L'aigua que va passar per aqui i altres condicions van donar aquestes "pilotes" de pedra tant úniques. La més gran deu ser d'un metre d'alçada.

Per poc que ho sembli, aquestes terres han viscut èpoques d'abundància d'aigua, vegetació i vida animal, fa mooooolts anys. Ara però, ja veieu com són els aires per aquí.

Sense conèixer la lluna, sense saber com és caminar-hi, aqui et trobes com si fossis el primer en trepitjar-la, el primer que ho fa sense cap mena d'equip.

Quantes coses estem veient amb els propis ulls ! quans llocs estem coneixent! Recordarem tots els moments viscuts? Que més dóna si ja estan viscuts, no?.

Aqui teniu el submarí, una formació rocosa molt gran, i sí, quan estàs a prop, tens la sensació que és un submarí a punt d'endinsar-se al mar. Quin mar? doncs el que t'imaginis tu!.



Tres formacions diferents, totes amb un nom, però ho deixem aquí per qui vulgui batejar-les amb noms una mica més creatius que els propiament posats per les autoritats. Són espectaculars. En la segona imatge, podeu veure el vent que fa amb la sorra girabt al teu voltant.

Dancing to the moon!. Us deixem aquest passesig llunàtic perquè veieu que no cal ser astronauta ni de la NASA per fotre una caminata per la Lluna. Bé, ara tornem a Buenos Aires a veure a amics que hem fet arreu del país. Tenim moltes ganes de veure'ls!!, així que cap a la capital tornem. Quin plaer voltar per voltar!! ens agradaria molt que vinguessiu amb nosaltres. Veniu?.

4 comentaris:

  1. Hola guapisima!!!!!!!!! Hace mogollón que no escribo, pero es que estoy más liada aún si cabe que antes. El motivo: la vuelta al trabajo.
    La verdad es que estoy encantada, voy muy liada, pero era una cosa que necesitaba como el respirar.
    Noticias nuevas: No sé si hablas con Sandra. Te cuento: se ha comprado una cas en Collbató, súper cerca de la mia. Te acuerdas donde está el poni al final de mi calle? Pues a 50 metros en dirección a la guarderia. Osea, súper cerca. Aún no han venido a vivir, porque está con el tema del papeleo, pero en breve lo haran. Que gracioso! Paula y Marta irán juntas a la guarderia y al cole ( si es que estos pijos no la apuntan a un cole mega privado, ja,ja).
    De Susan y Belén no sé nada desde la última vez que te escribí.
    Qué paisajes más bonitos, me dais una envidia que no os podeis ni imaginar.
    Emma sigue con sus celos a flor de piel. Sigue durmiendo en la cama de los papis y sólo quiere que mama. Marta está súper graciosa y espabilada. Va creciendo muy deprisa. Vas a flipar cuando la veas en vivo.
    Bueno, te dejo, que estoy currando y me precisan mis pacientes.
    Un besazo.

    ResponElimina
  2. M'encanta la última foto que heu penjat. Xavi has d'explicar-me per fer aquestes coses. Tot de puta mare com dieu vosaltres ¿oi? que vaya bonito¡¡

    Salomé

    ResponElimina
  3. hola guapos, molan les fotos d la lluna, estabeu sense escafandra ni na, jajajjaja, mola xula la ultima foto, habiam si un dels tres xavis pot tornar ja, i els altres dos q es kedin alla. jajajja per aki tot b, aket cap d semana jo no treballo, la munge si ohh!! kina pena, bueno, pos res, ja xerrarem, continueu aixi d b, neu am compte, mols petons d tota la famili, us estimem mol, dew dew

    ResponElimina
  4. hola Xavi, Encarna he vist les fotos que son molt interesants, el paisatges semblen ven be de la lluna. sembleestrany com es poden fer aquestes formes tan estranyes tant les roques com el terra
    lo que tindreu que explcarme quan torneu lo de la que es veuen les tres imatges a l amateixa foto es veu que tot os va força be que sigui aixi fins la tornada
    per aqui tot igual el pesetgos i poca cosa mes
    sença mes que dir es despdeix el tiet

    ResponElimina