divendres, 2 de juliol del 2010

Us estimem allà i aquí

Ja som a casa!!. Ja s'ha acabat!!. I gràcies a que s'ha acabat, ara comença un altre història, comença un nou camí. Us imagineu tenir al cap tot un any a tota la gent que t'estimes sense poder abraçar-les?. I us imagineu el moment en el que les portes del Prat s'obren, deixant veure a tota la colla amb una pancarta de benvinguda enorme??. Com descriure allò que un sent, allò que un percep en les abraçades infinites de retrobament: amb els pares (eterns sofridors), els germans, cosins, nevots i amics. Bé, ara ja ha passat, ja som aquí amb vosaltres, i com diria algú, com ja ha passat, nomès queda el record. I és cert, però quin record!!. I si ens pregunteu que tal?, com estem?, que pensem de tornar?......doncs us diem que quina sort estar envoltats de tanta gent que ens estima i quina sort d'haber nascut a on ho hem fet. Perquè sense ser demagògics no hipòcrites: crisi?, la que ronda pel nostre mode de vida? doncs canviem, que nosaltres sempre tenim opcions, i en la grandíssima immensitat d'aquest el nostre món, les opcions es redueixen a 0, o com a molt a 0'1. Evidentment que sempre hem de buscar la millora a casa, però potser, molts cops, ens oblidem de com som de privilegiats aquí. I no, no cal marxar a fora per valorar el que un té (nosaltres només ho hem reafirmat), però són moltes les vegades que ens costa obrir bé els ulls i aturar-nos a reflexionar sobre allò que ens envolta (que és molt). Hem après molt observant altres societats, altres costums, en definitiva, altres maners de fer, i aquests aprenentatges són els regals que et dóna la motxilla a l'esquena, aquell ritme de viatjar tant paussat.
Un cop la panxa plena de bon pernil amb aquella olor genial, d'oli d'oliva espectacularment daurat, de les truites de les mames, de poder cuinar allò que et vingui de gust, o desprès d'haber escoltat aquell cd que tant temps feia que volies gaudir, les rodes del cotxe inflades, les cues dels bancs fetes, l'IBI pagat, els passos de zebra creuats sense por, i sobretot, desprès de sentir-nos eternament estimats, us diem que estem molt contents de ser ja a casa, que per nosaltres ha estat el temps perfecte de viatge, i de moment, la transició està sent molt suau. Descol·locats a tope!, però gaudint de la tornada. I que passa ara?. Uf!, moltes coses, i sense pecar de positiu, coses molt, molt bones. I aquestes, ja no formaran part d'un blog.
Per això, en aquest punt, just aquí, tanquem aquest espai màgic que ha lligat totes les nostres temporalment. Abans de tancar, 5 paraules que ho defineixen tot: us estimem allà i aquí.
Encar i Xavi

10 comentaris:

  1. EEIIIII!!!!! Què passa titos!! Benvinguts, ha estat un plaer seguir les vostres aventures a través d'aquest blog, gràcies per compartir amb nosaltres totes les meravellas que heu vist i deixar-nos disfrutar del viatge des de caseta, podent veure com viuen a la resta del món. Us estimo moooolt i us dessitjo mooooolta felicitat, que us la mereixeu. BENVINGUTS!!!
    PETONETS!!

    ResponElimina
  2. ohhhh!! quina ressenya!!! benvinguts a la dolça Catalunya!!! Us desitgem una molt bona tornada i res més que mirar que la tornada no sigui del tot dura! Ha estat un plaer poder-vos seguir a través del blog durant el vostre any de viatge. La vostra feina serà de gran ajuda, segur, per a futurs viatgers que algun dia vulguin dur a terme aquest grandíssim projecte.... ja veurem, si algun dia us podem seguir els passos.... les ganes no hi falten!!
    Una abraçada molt gran!

    ResponElimina
  3. nosaltres també us estimem allá y aqui!!!!
    disfruten de su regreso a casa, siempre es bueno volver a casa...
    esperamos novedades vía mail o lo que sea.
    petones!
    Adri i Sil

    ResponElimina
  4. ahhhh, entiendo que es muy bueno volver a sentir el aroma a aceite de oliva, nosotros todavía lo extrañamos...

    ResponElimina
  5. hola parella:
    ve ja acabat el mirar casi diariament el blog per veure si habia alguna noticia nova, que alegrava la nostra rutina diaria, veient las vostres aventures per aquets mons de Deu.
    de una part es una alegria el tenir-vos ja aqui i estar trnquils i no patir, ja que heu estat en molts llocs una mica perillosos, sempre interesants i molt agradables de veure, pero de l'altre banda trovarem a faltar les vostres noticies.
    ja ens em vist i saludat trovant que heu tornat molt be
    ara les noticies vostres no seran potser tant interesants pero si mes properes i familiars
    com que no se que mes dir hem despedeixo amb una abraçada -que ja os he fet cuan veu arribar
    i fins sempre ja que esterem en contacte molt subin
    adeuuuuu i vent vinguts

    ResponElimina
  6. Molt bé! ja esteu per aquí!...clar, el Màrius farà 15 mesos Xavi, 15!...el temps que heu estat fora, oi? en fi, que bé, cadascú amb el seu viatge. Si no m'equivoco vaig parir el dia que vau marxar i aquí va començar tot de nou.
    Que la tornada sigui deliciosa i tranquil·la i que ens veiem un dia d'aquests!
    Una abraçada!
    Montse*

    ResponElimina
  7. Nosaltres som com aquests llocs que sentim i ens agradaria coneixer. Están i potser algun dia... La nostra historia sembla que s'activa amb el vostre viatge pel mon. Ara que hem sortit al jardí i ens en vist espero que ens anem retrovant.
    Una abraçada virtual a tots dos i una abraçada de llum per tot el que porteu i anireu afegint al vostre viatge personal.

    Salomé

    ResponElimina
  8. hola noisss!!!!! kom ja us vaig dir a casa d la encar, moltes gracies per aket peazo d blog q us eu kurrat, gracies a ell em pogut disfrutar mol dl vostre super viatge, per fi esteu akiii!!! jajajja, no, en serio, estem mol contens d q ja estigueu aki, pero tambe ens a servit a nosaltres per veure kom anyores a algu estimat q esta tan lluny, bueno, res mes, com ara ja us podem dir les cosses a la cara, jajajja, fins aviat i q sigueu mol feliços am la nova vida q us comença ara, mols petons d part d la familia Beltran Termes, dew dew

    ResponElimina
  9. Mareike y Christian dicen
    Hola!
    Solo ha entendido que estais a casa!
    Bíen venido a Europa!

    ResponElimina