dimarts, 22 de juny del 2010

Abans de tornar, un petit resum

Es fa molt estrany. El pensar que aquesta és la última entrada en ruta del blog (recordeu que tancarem amb una feta a casa), desprès de 360 dies, es fa mooolt estrany. I precisament per això, per ser la última, hem decidit que, des de la ciutat de Lima (lletja de collons, per cert), i en espera del vol de tornada (yuju!), farem un petit resum amb quatre dades del que ha estat el viatge, dades poc importants si les separes, però si les juntes, us donaran una petita idea de com ha estat la cosa, perquè us recordem que tots vosaltres heu format part d'aquest història, així doncs, aquí van:
- Com ja sabeu, un cop a casa, haurem estat 360 dies voltantxmon. Durant aquest temps, hem caminat per 14 països diferents, repetint 4 vegades Singapure (tema de connexions aèreas), i 2 a l'estimada i espectacular Indonèsia. Curiosament, durant la ruta, hem estat en 12 illes arreu del món.
- Sí, el passar per països diferents constantment, t'obliga a tenir en compte el canvi de moneda, i no dur-ne gaire pel tema de la cotització alhora de tornar a canviar. I al final, hem manegat un total de 17 monedes.
- En tots aquests dies ens hem mogut bastant, dormint a un total de 185 llocs diferents, des de petits hoteles, passant per hostals macos i nets, hostals bruts i lletjos, tendes de campanya, caravanes, cases particulars, vaixells, cotxes, trens, busos o avions.
- El transport utilitzat durant aquest temps també ha estat molt variat, ja que hem agafat vaixells de tota classe (ferrys grans, petits, barquetes de fusta cardades, llanxes, vaixells de fusta, kallacs, etc.), tota classe de busos (un total de 175. A tope!), motos, trens de tota mena, bicis, metros a 5 països, tricicles, tranvies nous i de 100 anys, caravanes enormes amb aire acondicionat i dutxa, cotxes 4x4 durs com una roca o utilitaris automàtics amb el volant a la dreta, tuc tucs en moooolts llocs, taxis legals o il·legals i avions grans i petits. Tot per arribar a on hem volgut anar.
- Evidentment hem necessitat rentar roba. Com tothom no?. El primer mes a l'India, van ser les mans que feien la feina, però a partir d'allà vem decidir que treballessin les màquines. i això s'ha traduit en 36 laundrys a tots els països per on hem passat. Desprès d'això, la roba he anat deixant el color pels diferents racons del món. Que hi farem!!.
- Com molts de vosaltres sabreu, hem enviat algunes postals perquè no ens oblideu, i han sigut un total de 99, sent el lloc més car Singapure i el més bé de preu Indonèsia (dato absurdo).
- Pel que fa a la difunta càmera, hem d'admetre, que ha mort molt dignament, ja que durant el viatge, ens ha regalat un total de........10.500 imatges!!!. Si us semblen molest, imagineu quantes més s'han escapat al seu visor.
- El nostre estimat blog, aquell que ha estat còmplice de la nostre relació amb vosaltres, ha complert espectacularment bé amb la seva causa (de fet, encara ho està fent). En ell, un cop tancat, haurem fet 104 entrades (aquesta serà la 103), i vosaltres estimats, a dia d'avuí, heu deixat 470 comentaris que ens han il·luminat el camí fins a on ens trobem ara. No us imagineu el que ha significat per nosaltres les vostres paraules, us hem sentit molt a prop. Quin romanticisme, eh!!.
Bé, i com els amics no es conten i no poden formar part d'aquestes dades rígides, els apartem, no sense dir que hem conegut gent molt interessant que no oblidarem mai, gent menys interessant que ja hem oblidat, i sobretot, ens enduem a casa amics, però amics d'aquells de tota la vida. Perquè senyores i senyors, al món hi ha gent tant de putamara i genial, que és una sort topar-te al teu camí amb ells i poder connectar (bé, també hi ha malparits, com a tot arreu, però aquests els apartem ràpid). Ens han donat molt tots ells i esperem de cor trobar-los a casa o allà on sigui. I ara sí, ho deixem aquí, esperem que us hagi donat una petiiiiiita idea del que ha estat el camí. Tenim moooltes ganes de retrobar-vos!!!!. El futur es veu molt amb moooolta llum!!!.

7 comentaris:

  1. hola noisss!!!!, juer quina pasada q eu estat contant tot d tot, desde els avions q eu agafat fins els llocs on eu dormit, brutal, la idea dl blog va ser deputamare, pq a sigut una manera d'estar conectats am vosaltres durant akets 360 dies, no us imagineu les ganes q tenim d poder abraçaros i fer-vos mols petons, bueno, suposo q si q us imagineu pq per la vostre par es el mateix ajjaja, dons res, aixo sera DEMAAA!!!! jajajj, bueno nois, ens despedim la familia beltran termes am una abraçada mol forta i mols pero q mols petons, fins dma a les 21:20, NO TRIGUEUUU!!!, doneuli canya al piloto, q no pari ni a fer pipi, ajjaja, vinga nois, fins dma, i gracies per tot, aket viatge, a part d servir per poder coneixer mes el mon, ens a servit per veure lo q es troba a faltar a la gent estimada kuan esta tan lluny, bueno parella, mols petons i fins dma, jajaj mola dir fins dma, ajajjj, bueno, mols petons d tota la familia, dew dew

    ResponElimina
  2. hola i fins demaaaa, jajajaja, si que mola dir fins dema, com diu l'ivan, jejeje, dema ens veiem, que guay!! kines ganes i kina emoció, és impressionant, ha passat un any, akest deu ser donçs el comentari 472, el 471 el de l'ivan i familia, jejeje, bueno, potser dema venim aki, a casa del papa amb els pares i deixem l'ultim, bueno, carinyos, que us estimooooo molt, i us he trobat a faltar, però ja està!! demà ens tornem a veure, por fiiiin. mil petons i fins ara...

    ResponElimina
  3. Parella!!!!
    Kina pasada, llegir aquest últim escrit des de Lima, emociona fins i tot als qui ens hem quedat a Catalunya!!!!
    Nosaltres no hem apuntat les vegades que ens hem enrecordat de vosaltres i sobretot les que ens hem cagat en vosaltres!!!!!
    penso q deuen haver estat unes 500...! jajaja!
    No sé pas com us organitzareu ara, al tornar!
    així q no cal q us diguem res, quan ja hagiu esgotat tot el personal, enrecordeu-vos de pasar un dia per Gelida!
    Volem vore les 10.500 fotos!!!!!!!!!!
    Bon viatge pendejos!!!!!

    Albert i MªAngels

    ResponElimina
  4. hola parella sere com le reste de la familia sera l'ultim escric fet avanç de la vostre tornada
    ja que l'ultim el fare quan ja tenqueu el blog al ser a casa
    a sigut un recurregut molt profitos per par vostre fisic ja que heu viscut tot lo que s'ha vist a les fotos que nosaltres recordarem sempre, apart les que teniu sença posar
    com dema i demes dies ja ens veurem os desitjo una bona tornada
    esperant poguernos veure fisicament es despedeix el tiet
    una forta abraçada esperant fer-la de debo mlt aviat
    adeu
    el tiet

    ResponElimina
  5. Hola parella, esperem que hagueu tingut un molt bon viatge de tornada i que ens veiguem aviat. Us hem seguit pel blog i ens ha agradat molt seguir les vostres aventures, ha estat com vitjar una mica també, les imatges són xulíssimes!
    Una forta abraçada i fins aviat!

    Miguel Ángel i Montse

    ResponElimina
  6. M'agrada molt això del futur!!!!

    ResponElimina
  7. Hola Rodamons!!!! Esperem que sigueu ben tornats i que la tornada no us sigui del tot dura. Mota sort!
    Ha estat un plaer poder-vos seguir a través del blog. Un gran viatge...

    Una abraçada!

    ResponElimina