dilluns, 22 de març del 2010

Argentina. Buenos Aires: al final, allò important són els amics.

De tornada a Buenos Aires que estem!. Al llarg dels 2 mesos llargs que portem en aquest país, hem conegut gent que, per una raó o per un altre, connectes de manera especial, i com tots són porteños hem decidit passar altre vegada per la capital per poder estar amb ells. Als protagonistes ja els coneixeu, però igualment tornem a fer presentacions: Malena (vem connectar a Puerto Pimámides), amb la seva família: Ruth i Juan (els pares), Camilo i Candela (els germans més petits); que dir.....ens han enamorat tots ells (també la Bobe, l'àvia de la família, que precisament vol dir àvia en jueu).

Ah amics!! aqui els teniu: Mauro i Ariel (els vem conèixer a Mendoza), quin parell més genial, però genials de debó!!. Com els vem conèixer a les seves vacançes (festa, festa!) ens va encantar veure'ls al seu barri, com diuen ells, a la República Separatista de Haedo (vem passar frontera i tot, je!), amb la seva família, i vem descobrir dos paios molt especials. Per cert, Mauro ens ha mostrat una manera genial de jugar al "quien es quien", molt argentina diriem, i Ariel ens va ensenyar com es fa el pa argentí al negoci familiar (mmmm, que bo, curiosament, la competència es diu "la Catalana").

Bé, i arribem a Silvia i Adri (Ushuaia va tenir lloc la connexió). Que dir!, ja van demostrar la seva hospitalitat a la fi del món, i ara, a casa seva, encara ha estat més espectacular. Poc espai però molt de cor, com diuen ells, i quina raó tenen. Hem compartit dies amb ells i ens hem sentit com a casa. No cal dir més, saben que ens ha atrapat la seva manera de ser i de veure la vida, de fet, ens han mostrat una visió de la seva societat que no trobaries mai als llibres. Bé, dir-vos a vosaltres, porteños, que ha estat un veritable plaer haber connectar d'aquesta manera genial. Al cap i a la fi, al final sempre queden els amics, i vosaltres sempre quedareu. No cal dir que casa nostre és casa vostre. I ara hem de seguir, hem de continuar el nostre viatge; marxem cap un llocs d'aquells únics al món: les catarates d'Iguazú....aigua, molta aigua!. Guau!. Anem, no?.

7 comentaris:

  1. Hola Encarna & Xavi:

    Vemos que continuais disfrutando mucho de vuestra aventura. Estais en la tierra de LEO MESSI, como esta jugando el tio!!!!. Me imagino que estareis enterados que el Barça esta empatado a puntos con el R.Madrid, la liga esta al rojo vivo pero con Messi en estado de gracia. La semama que viene se juegan el pase a semifinales de Champions League ante el Arsenal de Cesc Fabregas.

    Cuidaros mucho y divertíos mucho.

    Petons!!!!

    Elisa & Carlos

    ResponElimina
  2. hola parella
    veig que lo de les amistats os va ve com sempre aixo es bo.
    he rebut la postal estic molt content ja que apart de ser vostre amb fa molta gracia rebre correspondencia de tant llunt
    dieu lo de la salut donç una mica pijor en tenen que fer moltes proves de la prostata y dels ulls esperem que no sigui molt greu
    disfruteu molt i pasar-ho be, ja que falta menys per tornar
    records de la sonia
    noting mes noticies que dir-vos em despedeixo com sempre
    el tiet

    ResponElimina
  3. holaaaa guapissiiiiims, que xules les fotos de la "lluna" sembla talment la lluna de veritat, i la foto del triple xavi molt interessant, com tothom diu, ja ens explicareu com es fa aixó. bueno, ja veiem que teniu molts amics a l'argentina, que onda, eh, aixó es perque vosaltres sou molt bona gent també i l'un fa l'altre.
    Avui li porten el llit al pare i ahir vem rebre la postal, i la susi abans d'ahir, ens a fet moooolta ilusió com totes les que envieu. Diu el pare que ja només keden 89 dies per trovar-nos, a veure si es passen rápids. bueno nois, ens despedim, fins a la propera, us estimem molt, petonets pels dos, i abraçades.

    ResponElimina
  4. tiets!!jajaja quan de temps,
    crec que soc el primer he..
    FELICITATS TIETA! dijous 25 es el teu sant:)
    weno que ancara ques empre no comenti si que ho llegeixo, i que tots tenim unes ganas impresionants de sigueu aqui un altre cop...
    una petita enecdota:JA HEM DONAT EL PRIMER PASSEIG PER CUBELLAS!!el primer de l'any, pero com no sense vosaltres
    molts petons: ORIOL!

    ResponElimina
  5. Holta a tots!

    Em dic Sara i sóc una estudiant d'últim curs de turisme a l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT, a Barcelona. Estic fent el Projecte Final de Carrera sobre les tendències a l'hora de donar la VOLTA AL MÓN.

    Com a punt de partida de l'estudi estic buscant gent que hagi fet la volta al món per passar-lis una petita enquesta (prometo que és mooolt curta). Necessito bastantes persones per obtenir uns resultats fiables i no és gens fàcil, així que us demanaria (casi suplicaria) a aquells que hagueu fet aquest gran viatge (per enveja sana dels que encara estem aquí) que colaboreu amb mi.

    Em comprometo a fer-vos arribar una copia del treball un cop estigui acabat i sobretot, a posar-vos als AGRAÏMENTS, qui es podría negar a tenir aquest honor?

    Us deixo el link directe a l'enquesta i al blog que he creat on aniré penjant les conclusions que vagi treient.

    Link enquesta: http://www.encuestafacil.com/RespWeb/Qn.aspx?EID=682509
    Blog: unavueltaalmundo.crearblog.com

    Salutacions,

    Sara

    PD: Felicitats Encarna!!!!

    ResponElimina
  6. hola guapossss!!!!, ja veiem q les amistats les trobeu alla on aneu, la veritat es q per nosaltres es una trankilitat saber q esteu ven recollits jajajj, per aki tot b, esperan q passin els 89 dies q diu el teu pare, tito, bueno, mols petons i abraçades d tota la familia, us estimem mol, seguiu aixi d b, fins aviat, dew dew

    ResponElimina
  7. Tiet Pep

    Jopeta... no parais con las comilonas....jejejeje seguro que ya os habeis engordado unos kilitos.

    Deberia haceros pensar esto de encontrar tanta gente positiva que os abre sus puertas.

    Mirar correos os dejo una informacion importante!!

    Os quiero!!

    ResponElimina