dimecres, 30 de desembre del 2009

Austràlia. Bundaberg: els nadals com a casa (part 1)

BON NADAL A TOTHOM!!!!. Aquests són dies importants per estar amb la família i els amics. Nosaltres ens trobem lluny (molt lluny), però volem dir-vos que us estimem i que us trobem a faltar. No cal dir més.

Benvinguts a Bundaberg, poble d'uns 50.000 habitants que es troba a les portes de la gran barrera de corall i on s'hi respira tranquil·litat australiana. I que fem aquí? doncs ens han convidat Mayte, Johnny i les seves filles Raquel i Bárbara a passar les festes amb ells, "españolicos por el mundo", vaja!. Des de casa ens van posar en contacte (gràcies Salomé i Ramón), i la rebuda ha estat genial. Abans de continuar però, us expliquem com hem fet els 1000 km que hi ha des de Sydney a Brisbane, per si algú està interessat en un futur (de Brisbane a Bundaberg en tren): Relocation, i què és? tu llogues una caravana per fet el teu viatge amb la família de Brisbane a Sydney (de Barcelona a Sevilla), i la tornes fins al dia que hagis pagat. Doncs relocation és tornar el cotxe al lloc d'orígen, és a dir, de Sydney a Brisbane, gairebé gratis, però amb un límit de dies, i això significa que no et pots encantar pel camí, però fins i tot et donen diners per benzina. A nosaltres ens ha sortit super rodó i ho recomanem. Com veieu a la foto, la caravana està de conya, amb aire acondicionat, dutxa i el que vulguis. This is Austràlia!!. Ara bé, espavila't i condueix per l'esquerra un trasto com aquest. Molt divertit.



Bé, tornem a Bundaberg. Aquí teniu als anfitrions asseguts al sofà del vaixell que tenen atracat a propet de casa. No us imagineu que agradable que és sentir-se com a casa en aquestes dates, quan precisament estas més lluny que mai de casa. Per cert, el vaixell genial, i Johnny un gran capità.

Aquí, a Austràlia tot és molt gran i extens, i com veieu a la imatge, les cases són amples i separades les unes de les altres. L'arc de Santmartí és un regal per tots vosaltres.

Per aquestes terres, el cel i el mar s'ajunten, i et trobes llocs on t'hi quedaries dies assegut tot observant com puja i baixa les marees.

Sopar de nitbona amb tota la família (Johnny està darrere la càmera). Desprès de dies i dies procurant menjar "bueno bonito barato" (Austràlia, desprès de mesos a Àsia, ens ha fotut als morros amb els preus), a casa de la Mayte i el John, estem tastant veritables delícies. Ja veieu que la màniga curta acompanya totes les festes. Ou ou Ou!!

El pare Noel (col·lega del cagatió), ens ha portat aquest Kit per poder sobreviure amb èxit a austràlia: repel·lent pels supermosquits, crema solar (el sol aquí és superdur), Aloe Vera per calmar les cremades, dues cosetes per posar el refresc (aquí ho utilitzen per la cervesa) i conservar-lo fresc, i l'enganxina per fer país. Un gran detall del pare Noel, la veritat.

Bé, segurament on esteu ara tots vosaltres és impensable aquesta imatge, no?: banyet de nadal!!. A tope, i en un paratge collunut. Que dura que és la vida del viatger!!.

Una miqueta de kitesurf a les platges de la zona. El lloc és perfecte per tastar tots aquests esports d'aigua, sobretot el kite, ja que el vent bufa ben fort.

Aqui teniu a la caputxeta vermella sense caputxeta, a mare noel amb bikini, que han sigut rescatats pel surfrescue Johnny.

Us deixem aquesta imatge perquè podeu veure quina llum et trobes per aquests llocs. Quan ets aquí, veient com el sol vol trencar els nuvols, mentre els arbres es mouen pel vent, penses: Joder!, que petit que soc!.

Aquí teniu la proba definitiva que demostra que estem a Austràlia: cangurs, i aquests són totalment salvatges (que té molt de mèrit, la veritat). Per aquesta zona, en trobes molts i us hem de dir que és molt curiòs veure un animal que mai abans has vist, veure com marxa saltant un tros d'animal de metre vuitanta, mentre a tu et queda cara de pà. Penseu que aquests cangurs que viuen lliures, generalment, quan veuen a 100 metres algunba cosa que no els agrada, giren cua i es foten a saltar. Us assegurem que és un petit espectacle veure una família de cangurs en llibertat. Guau!.

Un passeig per vora el mar, quan el sol s'està posant, et dóna una sensació de pau molt guapa, i si ho fas amb bona gent (com és el cas), millor encara. Bé, continuem per aquí i aviat ens tornarem a veure, si voleu, es clar.

6 comentaris:

  1. Bueno, como estaréis a punto de tomaros las uvas Feliz año 2010!!!
    Flori, Manolo, Iker y (Marc, Aitor, Izan), es decir, sin definir.

    ResponElimina
  2. Hola nois!!! Imagino que esteu a punt de menjjar-vos els raims, així que MOLT BON 2010.
    PETONS DE TOTA LA FAMILY.
    FINS AVIAT

    ResponElimina
  3. holaaaa guapossss, Feliç Any Nou 2010, ja veiem que ho passeu genial, i que és molt dura la vida que porteu, que cabrons!!, jejejeje. Ens alegrem molt de que estigueu tan bé a australia, i tan ben acompanyats amb akesta familia. Aqui, estem a punt d'acabar l'any, menjarem el raïm, brindarem, etc, etc, el mateix de cada any, pero sense vosaltres, que ens enrecordarem mooooolt i brindarem en la distància. Us estimem mooooolt, estem tots molt bé i vosaltres ja veiem que també, així que salut i fins l'any que ve. molts petons i abraçades fortes, muaksssss

    ResponElimina
  4. BON ANY NOU 2010!!!!!

    Que lejos queda ya aquello del nuevo milenio....
    con unas horas de retraso aqui tambien aparecio el año nuevo, y con bastante mas frio...
    Estas dias estan siendo un poco raros,faltais vosotros, y mas cosas...pero poco a poco todo llegara.
    Un beso muy fuerte y os quiero mucho.
    Tiet Pep.

    ResponElimina
  5. hola parella no dic el tipic bon nadal i any nou perque el llegir eles comentaris vostres ja esta vist que ja hi som
    la postal de felicitacio desde la platxa de coña per felicitar les festes es de lo bo de aquestas diades tot lo demes maco tambe
    les festes aqutes quasi pasades en sigut com derres anys pero sença l'amocio de veure qui menja mes gambas, l'ivan no te ribal sessa tu, encara que ls mireia no li va molt al darrera crec que als seus 8 anys na menjat 7o8, per lo demes com tots els anys, durant el dinar va sortir a la coversa el temps que feia que veniam i si no recordem malament son 21 any de celebrarlo junts, no son pocs
    veureu que no faig moltes elvances de tot lo que poseu al blog pero com que ja amb coneigeu no repetire lo que posan tots, encara que me agradin igual que a tots ells, pero suposo que lo xulo es viuro
    em va fer il-lusi parlar per telefon ambtu
    sença mes que dir es depedeix el tiet

    ResponElimina
  6. Hola,

    Ya vemos que habeis empezado el año con sol y en la playa.

    Nosotros hemos tenido mucho frio este otoño-invierno y hasta ha nevado en los alrededores de Vigo.

    Pasadlo bien.

    Un abrazo,

    Elisa & Carlos

    ResponElimina